Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina s parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 331 kJ / 1 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,28 g |
| Tuky | 90,18 g |
| – nasycené | 36,11 g |
| – nenasycené | 45,72 g |
| –– mononenasycené | 28,64 g |
| –– polynenasycené | 17,08 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 121,98 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 2,65 g |
| Sůl | 5,98 g |
| Sacharidy | 89,64 g |
| – cukry | 44,34 g |
| ––– laktóza | 2,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce nasekaných mandlí | Mandle loupané | 60 g |
| 8 lžic 8 lžic zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 120 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce parmazánu | Parmezán | 60 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na grilovanou zeleninu (nemusí být) | Provensálské koření |