Nutriční hodnoty (Pohanka z varného mixéru a remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,19 g |
Tuky | 53,17 g |
– nasycené | 24,79 g |
– nenasycené | 27,86 g |
–– mononenasycené | 17,11 g |
–– polynenasycené | 10,76 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 56,11 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 5,13 g |
Sůl | 12,40 g |
Sacharidy | 297,05 g |
– cukry | 24,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g pohanky | Pohanka loupaná | 350 g |
50 g 50 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 50 g |
100 g 100 g žluté cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2-3 2-3 rajčata (nebo 1/2 plechovky konzervovaných) | Rajče červené čerstvé | 150 g |
2 snítky 2 snítky petržele (nebo 2 lžičky sušené) | Petržel kořenová čerstvá | |
1 snítka 1 snítka koriandru (nebo 1 lžička sušeného) | Koriandr semena | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
340 ml 340 ml vody | Voda | 340 ml |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 nožička 1 nožička klobásy | Klobása | 220 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |