Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka z varného mixéru a remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 719 kJ /
2 084 kcal
Bílkoviny79,59 g
– z toho živočišné bílkoviny31,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,19 g
Tuky53,17 g
– nasycené24,79 g
– nenasycené27,86 g
–– mononenasycené17,11 g
–– polynenasycené10,76 g
––– omega 30,26 g
Vláknina56,11 g
Cholesterol 181 mg
Sodík 5,13 g
Sůl12,40 g
Sacharidy297,05 g
– cukry24,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g pohanky Pohanka loupaná 350 g
50 g 50 g červené cibule Cibule červená čerstvá 50 g
100 g 100 g žluté cibule Cibule čerstvá 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2-3 2-3 rajčata (nebo 1/2 plechovky konzervovaných) Rajče červené čerstvé 150 g
2 snítky 2 snítky petržele (nebo 2 lžičky sušené) Petržel kořenová čerstvá
1 snítka 1 snítka koriandru (nebo 1 lžička sušeného) Koriandr semena
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
340 ml 340 ml vody Voda 340 ml
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
1 nožička 1 nožička klobásy Klobása 220 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.