Nutriční hodnoty (Créme caramel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 863 kJ / 1 162 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 30,24 g | 
| – nasycené | 7,28 g | 
| – nenasycené | 14,00 g | 
| –– mononenasycené | 11,20 g | 
| –– polynenasycené | 2,80 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 398 mg | 
| Sůl | 0,84 g | 
| Sacharidy | 187,80 g | 
| – cukry | 185,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g | 
| 50 g 50 g vody | Voda | 50 ml | 
| 500 500 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 65 g 65 g cukru krupice | Cukr bílý | 65 g | 
| 4 4 vejce velikosti M | Vejce slepičí | 280 g | 
| čerstvé ovoce | Jahody čerstvé | 
 
	