Nutriční hodnoty (Sladkokyselý křupavý bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 378 kJ / 4 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 348,56 g |
| – nasycené | 52,25 g |
| – nenasycené | 256,26 g |
| –– mononenasycené | 189,86 g |
| –– polynenasycené | 66,40 g |
| ––– omega 3 | 17,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 2,73 g |
| Sacharidy | 177,42 g |
| – cukry | 125,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g prorostlého bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 3 lžíce 3 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 45 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| pórek nebo pažitka | Pórek čerstvý | |
| 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce máčeného škrobu | Bramborový škrob | 15 g |