Nutriční hodnoty (Litá buchta s rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 880 kJ / 4 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,35 g |
Tuky | 173,22 g |
– nasycené | 42,70 g |
– nenasycené | 121,37 g |
–– mononenasycené | 81,41 g |
–– polynenasycené | 39,96 g |
––– omega 3 | 2,81 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 641 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 591,00 g |
– cukry | 232,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tuku na pečení (Hera, Stella nebo Zlatá Haná) | Margarín | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice (nebo třtinového) | Cukr bílý | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
120 g 120 g rozinek | Rozinky | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
strouhaná citronová kůra (nebo citronová tresť) | Citronová kúra čerstvá | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |