Slunečnicové kostky (celokváskové)
Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 9 656 kJ / 2 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,29 g |
Tuky | 35,57 g |
Vláknina | 43,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 413,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kostky jsou měkounké, s pevnou kůrkou a velice pružnou střídou.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2020 13:41
20. 1. 2019 22:33
20. 1. 2019 16:44
4. 3. 2013 14:24
No, celokváskové pečivo hnětu raději kratší dobu, mám pocit, že mu delší hnětení nedělá dobře.
A pocit je to prý správný - kamarádka, která se o kváskování zajímá mnohem delší dobu, říká, že dlouhé hnětení a následné dlouhé kynutí způsobí převyvinutí lepku.
(Při delším intenzivním hnětení se vyvine napjatá lepková struktura, která se při dlouhém kynutí nebude moct dál vyvíjet a začne řídnout, slábnout a trhat se.)
4. 3. 2013 13:37
1. 3. 2013 20:26
1. 3. 2013 17:03
1. 3. 2013 13:57
1. 3. 2013 13:54
1. 3. 2013 13:10
1. 3. 2013 12:50
1. 3. 2013 12:39
Pokud chces presto pekarnu zapojit pouzij Zakladni program a po umichani, 1. kynuti, promichnuti a asi 5 minutach 2. kynuti pekarnu vypni a testo nech vykynout nebo prendej na vykynuti do misy.
1. 3. 2013 12:30
Děkuji.
1. 3. 2013 10:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 41 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak na smaženou rýži? Je to skvělá příloha a výborné hlavní jídlo, které vyzkoušíme podle jednoduchého receptu
Řízek není jen plátek obalovaného masa. Víte, co vše se dá usmažit v trojobalu?
Další recepty
Tématické fráze: slunečnicové kostky slunečnicové pečivo slunecnicova kostka kváskové pečivo recepty slunecnicove pecivo recept slunecnicove kostky recept celokváskové pečivo slunečnicová kostka recept celozrnná kostka kváskové pečivo kostka slunečnicová kostka posypaná slunečnicovym seminkem celokvaskove pečivo recept slunenicove kostky pečivo se slunečnicí celokváskové pečivo recepty kváskové zitné pečivo sluhecnicove pečivo slunečnicový kostka pecivo slunečnicová kostka pecivo
Suroviny: kvásek, voda, mouka celozrnná žitná, voda, olej, cukr, sůl, semínka slunečnicová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká
Slunečnicové kostky (celokváskové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEkk
14 názorů