Nutriční hodnoty (Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 382 kJ / 2 959 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,40 g |
| Tuky | 203,85 g |
| – nasycené | 108,75 g |
| – nenasycené | 82,51 g |
| –– mononenasycené | 58,99 g |
| –– polynenasycené | 23,52 g |
| ––– omega 3 | 1,44 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 956 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,19 g |
| Sacharidy | 199,28 g |
| – cukry | 139,63 g |
| ––– laktóza | 23,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g máslových sušenek | Sušenka | 140 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 450 g 450 g žervé | Žervé | 450 g |
| 300 g 300 g dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
| 50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |