Nutriční hodnoty (Omáčka z dýně, rajčat s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 938 kJ / 1 180 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 53,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,86 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,48 g | 
| Tuky | 30,56 g | 
| – nasycené | 12,65 g | 
| – nenasycené | 11,85 g | 
| –– mononenasycené | 9,11 g | 
| –– polynenasycené | 2,74 g | 
| ––– omega 3 | 0,46 g | 
| Vláknina | 13,10 g | 
| Cholesterol | 593 mg | 
| Sodík | 318 mg | 
| Sůl | 0,67 g | 
| Sacharidy | 168,00 g | 
| – cukry | 19,34 g | 
| ––– laktóza | 5,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| pár kapek kapek oleje | Olej řepkový | |
| 1/2 1/2 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 2 2 rajčata (nebo drcená z plechovky) | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 150 g 150 g ricotty | Ricotta | 150 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bazalka (nebo oregano) | Bazalka čerstvá |