Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z dýně, rajčat s ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 938 kJ /
1 180 kcal
Bílkoviny53,34 g
– z toho živočišné bílkoviny30,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,48 g
Tuky30,56 g
– nasycené12,65 g
– nenasycené11,85 g
–– mononenasycené9,11 g
–– polynenasycené2,74 g
––– omega 30,46 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy168,00 g
– cukry19,34 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
pár kapek kapek oleje Olej řepkový
1/2 1/2 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 2 rajčata (nebo drcená z plechovky) Rajče červené čerstvé 120 g
150 g 150 g ricotty Ricotta 150 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bazalka (nebo oregano) Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.