Nutriční hodnoty (Omáčka z dýně, rajčat s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 938 kJ / 1 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,48 g |
Tuky | 30,56 g |
– nasycené | 12,65 g |
– nenasycené | 11,85 g |
–– mononenasycené | 9,11 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 168,00 g |
– cukry | 19,34 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
pár kapek kapek oleje | Olej řepkový | |
1/2 1/2 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 2 rajčata (nebo drcená z plechovky) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
150 g 150 g ricotty | Ricotta | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bazalka (nebo oregano) | Bazalka čerstvá |