Nutriční hodnoty (Závin podle dcery)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 602 kJ / 1 817 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 96,50 g |
| – nasycené | 23,50 g |
| – nenasycené | 69,45 g |
| –– mononenasycené | 45,65 g |
| –– polynenasycené | 23,80 g |
| ––– omega 3 | 1,75 g |
| Vláknina | 25,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 590 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 188,93 g |
| – cukry | 9,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce studené vody | Voda | 36 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| švestky | Švestky čerstvé | |
| povidla | Povidla | |
| mák | Mák modrý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky | Rozinky | |
| cukr | Cukr bílý |