Nutriční hodnoty (Kapustičky s maďarskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 482 kJ / 115 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 6,78 g |
| – nasycené | 4,32 g |
| – nenasycené | 2,32 g |
| –– mononenasycené | 2,11 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,56 g |
| – cukry | 4,54 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce oleje + 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 10 10 kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
| 2 2 maďarské klobásy | Klobása | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| troška vývaru na podlití | Vývar masový |