Nutriční hodnoty (Kapustičky s maďarskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 482 kJ / 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 6,78 g |
– nasycené | 4,32 g |
– nenasycené | 2,32 g |
–– mononenasycené | 2,11 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,56 g |
– cukry | 4,54 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce oleje + 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
10 10 kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
2 2 maďarské klobásy | Klobása | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
troška vývaru na podlití | Vývar masový |