Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 704 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Moje poznámka
Řízek cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/025V
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 52 minutami
Vynikající pizza
bigbys před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Bensat před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 16 hodinami
Tématické fráze:
králik cibulák,
cibulák recept,
smažený řízek cibulák,
kralik cibulac,
vepřový řízek cibulák,
vyšívání cibulák,
cibulové řízky,
recept na cibulák,
recept cibulák,
cibulak recepty,
cibulák -porcelán,
smažený cibulový řízek,
smažené řízky cibule,
řízky na na cibuli,
cibulák recept,
báječný rizek,
cibulák,
králík recepty cibulák,
králík cibulák recept,
bachor cikánské jidlo
Suroviny:
maso na řízky,
cibule,
hořčice,
vegeta,
sůl,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)
sakra,kolikrát já budu muset dneska posnídat, abych si zklidnila rozbouřený bachor,knížku i čepici?
hlavne kuracie...ale je fajné aj toto s pridaním horčice...