Nutriční hodnoty (Jogurtová bublanina (bez mouky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 903 kJ / 1 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
| Tuky | 46,65 g |
| – nasycené | 16,08 g |
| – nenasycené | 19,44 g |
| –– mononenasycené | 15,11 g |
| –– polynenasycené | 4,33 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 8,51 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 1,31 g |
| Sacharidy | 106,88 g |
| – cukry | 91,08 g |
| ––– laktóza | 20,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 250 g 250 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| 250 g 250 g krémového tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
| 250 g 250 g borůvek (i mražené) | Borůvky čerstvé | 250 g |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| piškoty na vysypání formy | Piškoty |