Nutriční hodnoty (Plecko v copánku s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 396 kJ / 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,06 g |
| Tuky | 17,93 g |
| – nasycené | 8,58 g |
| – nenasycené | 9,08 g |
| –– mononenasycené | 6,16 g |
| –– polynenasycené | 2,93 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 32,30 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 68,60 g |
| – cukry | 20,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové plece (2 cm silné) | Vepřová plec | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 12 plátků 12 plátků (delších) uzeného česnekového boku | Vepřový bok uzený | |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |