Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s drožďovými noky a pečeným kuřetem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 360 kJ /
803 kcal
Bílkoviny82,34 g
– z toho živočišné bílkoviny67,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,26 g
Tuky18,61 g
– nasycené7,13 g
– nenasycené8,42 g
–– mononenasycené4,52 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,81 g
Vláknina10,96 g
Cholesterol 373 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy72,26 g
– cukry20,09 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kostka 1 kostka droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
200 g 200 g pečených kuřecích prsou Kuře prso 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 ml 200 ml nízkotučného mléka Mléko kravské odstředěné 200 ml
6-7 lžic 6-7 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 65 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 l 1 l kuřecího vývaru (podle potřeby) Vývar kuřecí 1000 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.