Nutriční hodnoty (Polévka s drožďovými noky a pečeným kuřetem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 360 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 18,61 g |
– nasycené | 7,13 g |
– nenasycené | 8,42 g |
–– mononenasycené | 4,52 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 373 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 72,26 g |
– cukry | 20,09 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kostka 1 kostka droždí (42 g) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
200 g 200 g pečených kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 ml 200 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 200 ml |
6-7 lžic 6-7 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 65 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 l 1 l kuřecího vývaru (podle potřeby) | Vývar kuřecí | 1000 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |