Nutriční hodnoty (Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 085 kJ / 1 215 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 104,50 g |
| – nasycené | 58,52 g |
| – nenasycené | 40,22 g |
| –– mononenasycené | 34,86 g |
| –– polynenasycené | 5,37 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 251 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 9,20 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 350 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 4-5 4-5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |