Nutriční hodnoty (Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,99 g |
| Tuky | 47,27 g |
| – nasycené | 11,11 g |
| – nenasycené | 33,44 g |
| –– mononenasycené | 24,79 g |
| –– polynenasycené | 8,65 g |
| ––– omega 3 | 2,04 g |
| Vláknina | 24,40 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 2,56 g |
| Sůl | 6,24 g |
| Sacharidy | 190,64 g |
| – cukry | 106,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jitrnice | Jitrnice | |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla se škvarky | Škvarky | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 lžičky 2 lžičky zeleného pepře | Pepř zelený | 10 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |