Nutriční hodnoty (Kedlubny s celerem na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 139 kJ / 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,83 g |
| Tuky | 12,81 g |
| – nasycené | 7,86 g |
| – nenasycené | 4,26 g |
| –– mononenasycené | 3,44 g |
| –– polynenasycené | 0,82 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 17,55 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 330 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 19,83 g |
| – cukry | 14,52 g |
| ––– laktóza | 3,81 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 větší šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 plná lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
| 1 1 plná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 100 ml 100 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |