Nutriční hodnoty (Slaninová rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 359 kJ / 1 759 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
| Tuky | 78,02 g |
| – nasycené | 37,97 g |
| – nenasycené | 39,34 g |
| –– mononenasycené | 32,94 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 18,03 g |
| Cholesterol | 63 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,68 g |
| Sacharidy | 227,22 g |
| – cukry | 20,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek rýže (měla jsem jasmínovou) | Rýže bílá | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky zeleninového vývaru (nebo vody) | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 80-100 g 80-100 g libové slaniny v celku | Špek | 90 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 125 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček |