Nutriční hodnoty (Játra se zakysankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,94 g |
| Tuky | 23,42 g |
| – nasycené | 9,78 g |
| – nenasycené | 9,43 g |
| –– mononenasycené | 6,55 g |
| –– polynenasycené | 2,88 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 6,14 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
| – cukry | 11,14 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 1/2 1/2 Masoxu | Bujón hovězí | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |