Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra se zakysankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 755 kJ /
658 kcal
Bílkoviny82,94 g
– z toho živočišné bílkoviny81,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,94 g
Tuky23,42 g
– nasycené9,78 g
– nenasycené9,43 g
–– mononenasycené6,55 g
–– polynenasycené2,88 g
––– omega 30,16 g
Vláknina6,14 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 1,20 g
Sůl3,00 g
Sacharidy27,50 g
– cukry11,14 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1/2 1/2 Masoxu Bujón hovězí
Solamyl Bramborový škrob
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.