Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 289 kJ /
1 264 kcal
Bílkoviny59,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,18 g
Tuky27,98 g
– nasycené4,66 g
– nenasycené23,77 g
–– mononenasycené17,24 g
–– polynenasycené6,52 g
––– omega 30,32 g
Vláknina105,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,20 g
Sacharidy143,74 g
– cukry31,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
150 g 150 g červené čočky Čočka červená neloupaná 150 g
400 g 400 g sterilovaných rajčat ve vlastní šťávě Rajče červené sterilované 400 g
400-500 ml 400-500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 450 ml
sušené oregano Oregano sušené
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.