Nutriční hodnoty (Domácí veky s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 396 kJ / 2 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,35 g |
Tuky | 50,69 g |
– nasycené | 22,05 g |
– nenasycené | 26,05 g |
–– mononenasycené | 17,33 g |
–– polynenasycené | 8,72 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 373,36 g |
– cukry | 30,18 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) | Sladěnka | |
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 9 g |
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
70 g 70 g vody | Voda | 70 ml |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
40 g 40 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
2 2 rovné lžičky soli (10 g) | Sůl mořská | |
270 g 270 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 270 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
vejce na potření vek před pečením | Vejce slepičí |