Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí veky s jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 396 kJ /
2 246 kcal
Bílkoviny66,15 g
– z toho živočišné bílkoviny8,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,35 g
Tuky50,69 g
– nasycené22,05 g
– nenasycené26,05 g
–– mononenasycené17,33 g
–– polynenasycené8,72 g
––– omega 30,44 g
Vláknina15,72 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy373,36 g
– cukry30,18 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g vody Voda 100 ml
1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) Sladěnka
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 9 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
70 g 70 g vody Voda 70 ml
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
40 g 40 g změklého sádla Sádlo vepřové 40 g
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
270 g 270 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 270 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
vejce na potření vek před pečením Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.