Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka se šlehačkou a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 833 kJ /
1 155 kcal
Bílkoviny9,70 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,70 g
Tuky85,79 g
– nasycené51,09 g
– nenasycené30,21 g
–– mononenasycené20,79 g
–– polynenasycené9,42 g
––– omega 31,96 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy81,69 g
– cukry76,31 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
2 2 hřebíčky Hřebíček
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 15 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 lžíce 1 lžíce agávového sirupu (nebo medu) Sirup agávový 15 ml
ořechy Vlašské ořechy
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
plátky plátky jablek Jablko čerstvé
troška mleté skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.