Nutriční hodnoty (Závitky podle vietnamského receptu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 356 kJ / 1 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
| Tuky | 36,39 g |
| – nasycené | 8,87 g |
| – nenasycené | 17,63 g |
| –– mononenasycené | 14,79 g |
| –– polynenasycené | 2,84 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 843 mg |
| Sodík | 509 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 30,70 g |
| – cukry | 26,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 1 hrst 1 hrst tenkých skleněných nudlí | Nudle skleněné | |
| 1 hrst 1 hrst hub jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst sójových klíčků (lze nahradit kedlubnou) | Klíčky mungo čerstvé | |
| rybí omáčka (podle chuti) | Rybí omáčka | |
| cukr | Cukr bílý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rýžový papír | Rýžový papír | |
| 0,5 l 0,5 l piva | Pivo světlé 10ᵒ | 500 ml |
| olej na smažení | Olej řepkový |