Nutriční hodnoty (Hovězí žebra v medové marinádě PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 838 kJ / 2 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
Tuky | 151,70 g |
– nasycené | 37,77 g |
– nenasycené | 79,27 g |
–– mononenasycené | 63,93 g |
–– polynenasycené | 15,35 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 105,29 g |
– cukry | 86,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hovězích žeber s kostí, nejlépe v celku | Hovězí žebra | 1500 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 kousek 1 kousek (5 cm) čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička semínek koriandru | Koriandr semena | 5 g |
4 lžičky 4 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 20 ml |
2 lžičky 2 lžičky rybí omáčky | Rybí omáčka | 10 ml |
Sůl | Sůl mořská |