Nutriční hodnoty (Ovocný dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 167 kJ / 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,74 g |
| Tuky | 1,28 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 58,17 g |
| – cukry | 51,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 4 4 švestky | Švestky čerstvé | 80 g |
| 1 1 broskev | Dužina broskve čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| 1 1 kiwi | Kiwi čerstvé | |
| 100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového cukru (nebo skořicového) | Cukr vanilkový | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vermutu (nebo sladkého likéru) | Víno bílé sladké | |
| 4 plátky 4 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| maliny nebo ostružiny (na ozdobení) | Maliny čerstvé | |
| práškový cukr (na posypání) | Cukr bílý | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu |