Nutriční hodnoty (Šlehaná vejce vařená ve formičkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 670 kJ / 638 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,53 g |
| Tuky | 45,44 g |
| – nasycené | 10,94 g |
| – nenasycené | 21,06 g |
| –– mononenasycené | 16,82 g |
| –– polynenasycené | 4,25 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,38 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 4,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| olej na vymazání formiček | Olej řepkový | |
| 2 2 vejce (1 vejce do 1 formičky) | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| kousek kousek nakrájené a opečené slaniny | Špek |