Nutriční hodnoty (Pečené fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 759 kJ / 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 46,17 g |
| – nasycené | 21,89 g |
| – nenasycené | 23,66 g |
| –– mononenasycené | 19,43 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 108 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 37,35 g |
| – cukry | 29,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,2 kg 1,2 kg fazolí v tomatě (3 konzervy) | Fazole v tomatové omáčce | |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| kečup | Kečup sladký |