Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 744 kJ /
1 373 kcal
Bílkoviny18,69 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,89 g
Tuky96,67 g
– nasycené43,49 g
– nenasycené49,71 g
–– mononenasycené37,30 g
–– polynenasycené12,41 g
––– omega 33,43 g
Vláknina48,07 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 646 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy86,07 g
– cukry60,70 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky z vepřové plece (po 170 g) Vepřová plec
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
600 g 600 g celeru Celer bulva čerstvá 600 g
450 g 450 g jablek Jablko čerstvé 450 g
400 ml 400 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 400 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.