Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 744 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,89 g |
Tuky | 96,67 g |
– nasycené | 43,49 g |
– nenasycené | 49,71 g |
–– mononenasycené | 37,30 g |
–– polynenasycené | 12,41 g |
––– omega 3 | 3,43 g |
Vláknina | 48,07 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 86,07 g |
– cukry | 60,70 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky z vepřové plece (po 170 g) | Vepřová plec | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
600 g 600 g celeru | Celer bulva čerstvá | 600 g |
450 g 450 g jablek | Jablko čerstvé | 450 g |
400 ml 400 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 400 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |