Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s celerovo jablečnou omáčkou z papiňáku (tlakového hrnce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 744 kJ / 1 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,89 g |
| Tuky | 96,67 g |
| – nasycené | 43,49 g |
| – nenasycené | 49,71 g |
| –– mononenasycené | 37,30 g |
| –– polynenasycené | 12,41 g |
| ––– omega 3 | 3,43 g |
| Vláknina | 48,07 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 646 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 86,07 g |
| – cukry | 60,70 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky z vepřové plece (po 170 g) | Vepřová plec | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 600 g 600 g celeru | Celer bulva čerstvá | 600 g |
| 450 g 450 g jablek | Jablko čerstvé | 450 g |
| 400 ml 400 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 400 ml |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |