Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky s kadeřávkem a medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 9,63 g |
– nasycené | 5,07 g |
– nenasycené | 4,57 g |
–– mononenasycené | 1,32 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,33 g |
– cukry | 3,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 stonky 4 stonky kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
150 g 150 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 150 g |
1 1 menší svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
2 lžičky 2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 10 g |
chilli vločky podle chuti (nemusí být) | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |