Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky s kadeřávkem a medvědím česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 773 kJ /
663 kcal
Bílkoviny40,42 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,75 g
Tuky9,63 g
– nasycené5,07 g
– nenasycené4,57 g
–– mononenasycené1,32 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,63 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy89,33 g
– cukry3,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 stonky 4 stonky kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
150 g 150 g červené čočky Čočka červená neloupaná 150 g
1 1 menší svazek medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar masový 1000 ml
2 lžičky 2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 10 g
chilli vločky podle chuti (nemusí být) Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.