Nutriční hodnoty (Květáková fritáta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 319 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
Tuky | 166,87 g |
– nasycené | 95,68 g |
– nenasycené | 58,49 g |
–– mononenasycené | 48,83 g |
–– polynenasycené | 9,66 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 32,68 g |
– cukry | 27,38 g |
––– laktóza | 12,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malý květák | Květák čerstvý | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
150-200 g 150-200 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |