Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková fritáta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 319 kJ /
1 988 kcal
Bílkoviny86,97 g
– z toho živočišné bílkoviny83,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,25 g
Tuky166,87 g
– nasycené95,68 g
– nenasycené58,49 g
–– mononenasycené48,83 g
–– polynenasycené9,66 g
––– omega 30,95 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 1,54 g
Sůl3,72 g
Sacharidy32,68 g
– cukry27,38 g
––– laktóza12,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malý květák Květák čerstvý
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 ml 250 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 250 ml
150-200 g 150-200 g sýra gouda Gouda 45% t. v s. 175 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
česnek podle chuti Česnek čerstvý
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.