Nutriční hodnoty (Květáková fritáta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 319 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
| Tuky | 166,87 g |
| – nasycené | 95,68 g |
| – nenasycené | 58,49 g |
| –– mononenasycené | 48,83 g |
| –– polynenasycené | 9,66 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 1,46 g |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,72 g |
| Sacharidy | 32,68 g |
| – cukry | 27,38 g |
| ––– laktóza | 12,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malý květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
| 150-200 g 150-200 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 175 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské |