Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v těstíčku s jablkovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 068 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 8,60 g |
– nasycené | 2,16 g |
– nenasycené | 3,96 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 30,70 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
celer | Celer bulva čerstvá | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |