Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 17 613 kJ / 4 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 181,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,11 g |
Tuky | 304,19 g |
– nasycené | 140,50 g |
– nenasycené | 105,52 g |
–– mononenasycené | 88,56 g |
–– polynenasycené | 16,95 g |
––– omega 3 | 1,29 g |
Vláknina | 79,98 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 4,48 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 81,33 g |
– cukry | 30,11 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 800 g |
150 g 150 g slaniny v celku | Špek | 150 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
1-2 1-2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce másla (sádla) | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka chilli (nemusí být) | Chilli paprička sušená |