Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie17 613 kJ /
4 210 kcal
Bílkoviny210,43 g
– z toho živočišné bílkoviny181,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,11 g
Tuky304,19 g
– nasycené140,50 g
– nenasycené105,52 g
–– mononenasycené88,56 g
–– polynenasycené16,95 g
––– omega 31,29 g
Vláknina79,98 g
Cholesterol 491 mg
Sodík 4,48 g
Sůl10,40 g
Sacharidy81,33 g
– cukry30,11 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězího krku Hovězí krkovice 800 g
150 g 150 g slaniny v celku Špek 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
hovězí vývar Vývar hovězí
1-2 1-2 mrkve Mrkev čerstvá 75 g
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce másla (sádla) Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka chilli (nemusí být) Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.