Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 972 kJ / 2 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 112,53 g |
– nasycené | 61,99 g |
– nenasycené | 42,09 g |
–– mononenasycené | 36,07 g |
–– polynenasycené | 6,02 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 782 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 291,20 g |
– cukry | 198,63 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce (žloutky, bílky) | Vejce slepičí | 210 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
65-70 g 65-70 g cukru krupice | Cukr bílý | 67.5 g |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
700 g 700 g očištěných jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru (podle odrůdy jablek) | Cukr bílý | 62.5 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 hrst 1 hrst rybízu (mraženého) | Rybíz červený čerstvý | |
2 2 tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
1 1 smetana ke šlehání 30% | Smetana kravská sladká 30% | |
3 lžíce 3 lžíce pudinku bez vaření | Puding v prášku | |
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
strouhaná čokoláda, kakao, ořechy | Vlašské ořechy |