Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 972 kJ /
2 383 kcal
Bílkoviny38,80 g
– z toho živočišné bílkoviny26,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,06 g
Tuky112,53 g
– nasycené61,99 g
– nenasycené42,09 g
–– mononenasycené36,07 g
–– polynenasycené6,02 g
––– omega 30,61 g
Vláknina25,30 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 782 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy291,20 g
– cukry198,63 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce (žloutky, bílky) Vejce slepičí 210 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
65-70 g 65-70 g cukru krupice Cukr bílý 67.5 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku Kypřící prášek 5 g
700 g 700 g očištěných jablek Jablko čerstvé 700 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru (podle odrůdy jablek) Cukr bílý 62.5 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 hrst 1 hrst rybízu (mraženého) Rybíz červený čerstvý
2 2 tvarohy ve vaničce Tvaroh polotučný
1 1 smetana ke šlehání 30% Smetana kravská sladká 30%
3 lžíce 3 lžíce pudinku bez vaření Puding v prášku
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
strouhaná čokoláda, kakao, ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.