Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bílá kedlubnová polévka s česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 433 kJ /
821 kcal
Bílkoviny17,82 g
– z toho živočišné bílkoviny11,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,67 g
Tuky66,16 g
– nasycené39,62 g
– nenasycené25,12 g
–– mononenasycené19,97 g
–– polynenasycené5,15 g
––– omega 31,07 g
Vláknina10,91 g
Cholesterol 164 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy34,75 g
– cukry12,53 g
––– laktóza4,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 střední brambora Brambor zimní 50 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
50 g 50 g másla přepuštěného Máslo kravské 50 g
1 lžička 1 lžička oleje (dle uvážení) Olej řepkový 5 ml
1200 ml 1200 ml vývaru (kuřecí, zeleninový) Vývar masový 1200 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý
100 g 100 g smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
krutonky ze staršího pečiva Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.