Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí špízy s kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 895 kJ /
1 887 kcal
Bílkoviny265,63 g
– z toho živočišné bílkoviny246,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,23 g
Tuky55,62 g
– nasycené24,17 g
– nenasycené29,12 g
–– mononenasycené22,74 g
–– polynenasycené6,38 g
––– omega 32,05 g
Vláknina42,65 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,57 g
Sacharidy60,85 g
– cukry35,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
3 3 kuřecí prsa Kuře prso 1050 g
trocha trocha saturejky Saturejka sušená
kari koření Kari
swarzwaldská šunka Šunka vepřová vařená
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.