Nutriční hodnoty (Kuřecí špízy s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 895 kJ / 1 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 265,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 246,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,23 g |
Tuky | 55,62 g |
– nasycené | 24,17 g |
– nenasycené | 29,12 g |
–– mononenasycené | 22,74 g |
–– polynenasycené | 6,38 g |
––– omega 3 | 2,05 g |
Vláknina | 42,65 g |
Cholesterol | 613 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,57 g |
Sacharidy | 60,85 g |
– cukry | 35,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
trocha trocha saturejky | Saturejka sušená | |
kari koření | Kari | |
swarzwaldská šunka | Šunka vepřová vařená | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |