Nutriční hodnoty (Kuřecí špízy s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 895 kJ / 1 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 265,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 246,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,23 g |
| Tuky | 55,62 g |
| – nasycené | 24,17 g |
| – nenasycené | 29,12 g |
| –– mononenasycené | 22,74 g |
| –– polynenasycené | 6,38 g |
| ––– omega 3 | 2,05 g |
| Vláknina | 42,65 g |
| Cholesterol | 613 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,57 g |
| Sacharidy | 60,85 g |
| – cukry | 35,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| trocha trocha saturejky | Saturejka sušená | |
| kari koření | Kari | |
| swarzwaldská šunka | Šunka vepřová vařená | |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |