Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žloutková polévka s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 870 kJ /
1 164 kcal
Bílkoviny39,27 g
– z toho živočišné bílkoviny36,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky98,58 g
– nasycené47,98 g
– nenasycené40,14 g
–– mononenasycené30,04 g
–– polynenasycené10,10 g
––– omega 30,43 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 825 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy29,41 g
– cukry10,58 g
––– laktóza9,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 nožičky 2 nožičky párku Párek vepřový 80 g
6 6 výhonků řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 cibulka jarní Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
250 ml 250 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.