Nutriční hodnoty (Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 152 kJ / 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 33,59 g |
| – nasycené | 13,02 g |
| – nenasycené | 17,02 g |
| –– mononenasycené | 13,70 g |
| –– polynenasycené | 3,32 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 11,36 g |
| Cholesterol | 178 mg |
| Sodík | 226 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 22,40 g |
| – cukry | 8,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa (bůčku a plece) | Vepřová kýta | 400 g |
| 20 g 20 g sádla | Sádlo vepřové | 20 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžičky 2 lžičky koření mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | 10 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar z kostí na podlévání | Vývar masový |