Nutriční hodnoty (Vepřové s rýží a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 092 kJ / 1 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,52 g |
| Tuky | 19,81 g |
| – nasycené | 4,98 g |
| – nenasycené | 9,80 g |
| –– mononenasycené | 7,60 g |
| –– polynenasycené | 2,19 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 315 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 296,10 g |
| – cukry | 40,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tučnějšího vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 300 g 300 g vařené rýže | Rýže bílá | 300 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |