Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 599 kJ /
621 kcal
Bílkoviny14,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,31 g
Tuky22,60 g
– nasycené3,41 g
– nenasycené19,03 g
–– mononenasycené16,01 g
–– polynenasycené3,01 g
––– omega 30,04 g
Vláknina19,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy82,19 g
– cukry7,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g bulguru Pšeničný bulgur 80 g
1 špetka 1 špetka kurkumy Kurkuma mletá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
100 g 100 g máslové dýně Dýně máslová čerstvá 100 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
50 g 50 g cukety Cuketa čerstvá 50 g
25 g 25 g cibule Cibule čerstvá 25 g
40 g 40 g žampionů Žampion čerstvý 40 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.