Nutriční hodnoty (Jahodové nanuky s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 2 172 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,45 g |
| Tuky | 5,35 g |
| – nasycené | 3,35 g |
| – nenasycené | 1,83 g |
| –– mononenasycené | 1,29 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,01 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 106,87 g |
| – cukry | 98,20 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
| 70-90 g 70-90 g krupicového cukru (podle sladkosti jahod) | Cukr bílý | 80 g |
| 10 g 10 g kukuřičného škrobu (Maizena) | Škrob kukuřičný | 10 g |
| 25 ml 25 ml vody | Voda | 25 ml |
| 150 g 150 g bílého smetanového jogurtu (10% tuku) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |