Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie770 kJ /
184 kcal
Bílkoviny9,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,14 g
Tuky0,70 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,42 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,34 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy28,20 g
– cukry22,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
6 6 ředkviček Ředkvička čerstvá
1-2 1-2 šalotky (cibule) Šalotka čerstvá
libečková sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
cukr Cukr bílý
avokádový olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.