Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,14 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,42 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,34 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 28,20 g |
– cukry | 22,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1-2 1-2 šalotky (cibule) | Šalotka čerstvá | |
libečková sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr | Cukr bílý | |
avokádový olej | Olej řepkový |