Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 770 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,14 g |
| Tuky | 0,70 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,42 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,34 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 131 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 28,20 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1-2 1-2 šalotky (cibule) | Šalotka čerstvá | |
| libečková sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý | |
| avokádový olej | Olej řepkový |