Nutriční hodnoty (Květákový steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 965 kJ / 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 15,24 g |
| – nasycené | 3,66 g |
| – nenasycené | 7,07 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 5,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 plná lžíce řeckého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| mozzarella (nebo parmazán) | Mozzarella kravská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |