Nutriční hodnoty (Škvarky z hokkaidó dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 188 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,58 g |
Tuky | 55,83 g |
– nasycené | 3,96 g |
– nenasycené | 49,57 g |
–– mononenasycené | 35,04 g |
–– polynenasycené | 14,53 g |
––– omega 3 | 4,51 g |
Vláknina | 4,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 3,42 g |
– cukry | 0,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká dýně hokkaidó | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 lžičky 2 lžičky granulovaného česneku | Česnek sušený | 10 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |