Nutriční hodnoty (Škvarky z hokkaidó dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 188 kJ / 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,58 g |
| Tuky | 55,83 g |
| – nasycené | 3,96 g |
| – nenasycené | 49,57 g |
| –– mononenasycené | 35,04 g |
| –– polynenasycené | 14,53 g |
| ––– omega 3 | 4,51 g |
| Vláknina | 4,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 3,42 g |
| – cukry | 0,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká dýně hokkaidó | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 2 lžičky 2 lžičky granulovaného česneku | Česnek sušený | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |