Nutriční hodnoty (Večírková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 821 kJ / 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 8,42 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 2,68 g |
| –– mononenasycené | 0,68 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 9,55 g |
| – cukry | 0,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sušených hub | Houby sušené směs | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce těstovin do polévky (nudle, mušle) | Těstoviny pšeničné | |
| 1 1 bílek vařený na tvrdo | Vaječný bílek | 33 g |
| 3 3 malé listy řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 kousek 1 kousek mrkve | Mrkev čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |