Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Večírková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie821 kJ /
196 kcal
Bílkoviny11,17 g
– z toho živočišné bílkoviny9,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky8,42 g
– nasycené4,67 g
– nenasycené2,68 g
–– mononenasycené0,68 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,33 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 83 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy9,55 g
– cukry0,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l masového vývaru Vývar masový 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce sušených hub Houby sušené směs 30 g
4 lžíce 4 lžíce těstovin do polévky (nudle, mušle) Těstoviny pšeničné
1 1 bílek vařený na tvrdo Vaječný bílek 33 g
3 3 malé listy řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 kousek 1 kousek mrkve Mrkev čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.