Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí závitek s omáčkou a rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 154 kJ /
515 kcal
Bílkoviny60,05 g
– z toho živočišné bílkoviny58,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,66 g
Tuky25,74 g
– nasycené11,79 g
– nenasycené13,01 g
–– mononenasycené10,33 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 31,06 g
Vláknina1,40 g
Cholesterol 189 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy10,31 g
– cukry1,56 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích prsou Kuře prso 250 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička hořčice (dijonské, nebo plnotučné) Hořčice plnotučná 5 g
4 plátky 4 plátky šunky od kosti Šunka vepřová uzená
2 plátky 2 plátky goudy Gouda 45% t. v s.
2 kousky 2 kousky střední části mladého pórku (nebo v sezóně chřest) Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce dohněda smažené cibule Cibule čerstvá 15 g
vývar hovězí dle potřeby Vývar masový
1 snítka 1 snítka petrželky (libečku) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.