Nutriční hodnoty (Francouzská zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 0,90 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,44 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,37 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 48,40 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 250 g 250 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 250 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| olej | Olej řepkový |