Nutriční hodnoty (Thajská pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 360 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
Tuky | 8,08 g |
– nasycené | 2,19 g |
– nenasycené | 4,77 g |
–– mononenasycené | 3,02 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 14,38 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
nastrouhaný zázvor podle chuti | Zázvor sušený | |
sójová omáčka podle chuti | Sójová omáčka Tamari |