Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vláčná bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 483 kJ /
4 418 kcal
Bílkoviny61,92 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,20 g
Tuky302,24 g
– nasycené35,88 g
– nenasycené237,70 g
–– mononenasycené112,40 g
–– polynenasycené125,30 g
––– omega 310,61 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 2,20 g
Sůl6,00 g
Sacharidy359,45 g
– cukry210,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
210 ml 210 ml majonézy (1 malá sklenice) Majonéza 210 g
ovoce podle vlastního výběru Jahody čerstvé
tuk na vymazání formy Margarín
polohrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.