Nutriční hodnoty (Vláčná bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 483 kJ / 4 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,20 g |
Tuky | 302,24 g |
– nasycené | 35,88 g |
– nenasycené | 237,70 g |
–– mononenasycené | 112,40 g |
–– polynenasycené | 125,30 g |
––– omega 3 | 10,61 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 359,45 g |
– cukry | 210,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
210 ml 210 ml majonézy (1 malá sklenice) | Majonéza | 210 g |
ovoce podle vlastního výběru | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
polohrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná polohrubá |