Nutriční hodnoty (Jogurtovo-ovocný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 928 kJ / 3 090 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
| Tuky | 145,70 g |
| – nasycené | 80,66 g |
| – nenasycené | 62,57 g |
| –– mononenasycené | 43,33 g |
| –– polynenasycené | 19,24 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 504 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 384,03 g |
| – cukry | 311,81 g |
| ––– laktóza | 45,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g karamelových sušenek Lotus | Sušenka | 200 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| troška hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 300 g 300 g ovoce (maliny, jahody) | Jahody čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 500 g 500 g smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 500 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 10 plátků 10 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| ovoce a květy na ozdobu | Jahody čerstvé |