Nutriční hodnoty (Sýrová rajčátka s opečenou cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 590 kJ / 1 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 103,25 g |
– nasycené | 31,58 g |
– nenasycené | 70,32 g |
–– mononenasycené | 56,60 g |
–– polynenasycené | 13,72 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 21,64 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,15 g |
Sacharidy | 39,54 g |
– cukry | 29,10 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 cherry rajčat | Rajčata cherry | 360 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g přírodního sýra (např. Lučina) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
50 g 50 g rostlinného tuku | Margarín | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce nasekané pažitky (nebo medvědího česneku) | Pažitka čerstvá | 60 g |
provensálské bylinky dle chuti | Provensálské koření | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
1 1 větší celozrnná bageta | Bageta pšeničná celozrnná |